Tretmani za muskarce

Naš centar nije rezerviran samo za žene.. Muškarci su dobrodošli! Za vas u ponudi imamo sve što i za žene, ali naravno prilagođeno vama!

Detox tretmani

Idealno poslije teških zabava sa puno hrane i alkohola, i sezonski; pred promijenu godišnjeg doba..

Hot stone masaža

Idealno za opuštanje uma i bolnih mišića u hladnim danima. Idealna kao poklon..

Aromaterapija

Opustite se uz odabrana eterična ulja, odlutajte u daleka, nepoznata prostranstva. Aromatična opuštajuća masaža od 60 minuta idealna je za svakog od nas. Vidimo se!

Anticelulitni tretmani

Nažalost, večina nas ga ima i nije nam drag. Ali srećom uz dobru volju i našu kombinaciju tretmana, uspješno ga uklanjamo. AC masaža, vakuum, uzv, elektrostimulacijia, limfna drenaža, vježbanje i pravilna prehrana su ključ uspjeha. Tretmani se izrađuju individualno prema potrebi klijentice.

Bambus masaza

Masaža bambusovim štapovima jedna je od najstarijih istočnjačkih, masažnih tehnika.

Masaža bambusom balansira protok energije u tijelu, poboljšava cirkulaciju i fleksibilnost mišića i zglobova, uklanja toksine i druge nečistoće iz tijela te stimulira metabolizam. Nakon niza primarnih pozitvnih učinaka, masaža bambusom sekundarno djeluje na smanjenje bolova, poboljšava pokretljivost i gibljivost mišića i zglobova, doprinosi bržoj eliminaciji toksina iz organizma, umanjuje celulit te uklanja mišićnu napetost.